București , Municipiul București

Avocat în Baroul București ofer servicii juridice

Detalii
 • Preț:

  200 RON

 • Anunț publicat pe:

  2023-05-10 21:32:23

 • Locație:

  București , Municipiul București

 • Categorie:

  Consultanta juridica

 • Condiția produsului:

  folosit

 • Tipul prețului:

  Fixat

 • Tipul anunțului:

  altele


0
Descriere

Avocat în Baroul Bu****ești ofer servicii juridice

 

Avocat, ofer servicii juridice de consultanță dar și de asistență juridică și reprezentare în fața instanțelor de judecată sau a altor instituții publice/private. În acest sens, îmi desfașor activitatea în diferite domenii ale dreptului, precum:

Drept PENAL:

Plângeri penale, Asistență juridică și reprezentare la POLIȚIE/PARCHET/INSTANȚĂ, Liberări Condiționate, Contestație la Executare (Obținere Prescripție), Întrerupere Executare Pedeapsă, Reabilitare, Plângere împotriva soluțiilor de CLASARE, Judecată în Primă Instanță, Apel, Contestație, Contestații în Anulare, Re****s în Casație, Revizuire.

Drept CIVIL:

Dreptul familiei, Pensie de întreținere,  Acțiuni în Revendicare, Contestație la executare, Divorț, Uzucapiune, Evacuare, Grănițuire, Redactare Contracte, Partaje, Hotărâre care sa țină loc de Contract, Plângeri Contravenționale, Radiere din Biroul de Credite, Contestare Decizii Impunere, Împrumuturi, Legalizare hotărâri, certificat de grefă, dar și altele.

Drept COMERCIAL:

Acțiuni în Pretenții, Ordonanță de Plată, Notificări, Înfiintari Societăți (SRL) Constituire Asociații, Mentiuni SRL-uri, Modificare Sediu Social, Declarație Beneficiar Real, Acte Constitutive, dar și altele.

 

#avocat #cautavocat #serviciijuridice #asistentaavocat  #avocatultau #amnevoiedeunavocat #asistentajuridicasireprezentare #reprezentareininstanta #litigii #avocatdreptpenal #avocatdreptcivil #avocatconsultanta #businesslawyer #privatelawyer

Informații despre autor
Vinde Rapid, Anunturi Gratuite si Promovate default avatar

Avocat Andrei ALBU

Înscris pe site: 2023-05-10 21:27:14

200/Fixat

RON
Sfaturi de SIGURANȚĂ

Verifica produsul înainte să-l cumperi

Plătește abia după ce ai colectat produsul

Ai grija la ofertele nerealiste

Întâlnește vânzătorul în locații sigure

Fii sincer cu anunțul pe care îl postezi